четвер, 13 травня 2010 р.

Доманівська райдержадміністрація: Пріоритетність земельних питань

15 квітня 2010 року розпорядженням Президента України головою Доманівської районної державної адміністрації був призначений Анатолій Євгенійович Цехоцький. Під час інтерв'ю керівнику району було поставлене питання щодо визначених пріоритетів його діяльності на посаді.
- Ми всі маємо зрозуміти, що головне наше багатство — земля. Від того, наскільки ефективно і раціонально вона використовується господарями та орендарями, наскільки дбають вони про підвищення її родючості, дотримуються вимог технологічної дисципліни, залежить благополуччя кожного з жителів району, реалізація соціальних програм.
Зараз в районі працює комісія з питань використання землі. Проміжні результати її роботи доповів нещодавно на засіданні колегії райдержадміністрації начальник відділу Держкомзему в Доманівському районі В. С. Четвериков. Ми заслухаємо звіти керівників господарств з даного питання. І з тими орендарями, які ігнорують вимоги технологічної дисципліни, порушують сівозміни, не розраховуються з людьми, доведеться розпрощатись. На їх місце прийдуть інші люди, добросовісні, відповідальні.


В. Квишко
(За статтею "Анатолій Цехоцький: Ціную компетентність, порядність, принциповість", газета "Трибуна хлібороба", 13.05.2010 р.)

Немає коментарів:

Дописати коментар