четвер, 6 травня 2010 р.

Нарада з питань земельного законодавства

6 травня поточного року в актовому залі Снігурівської музичної школи відбулася нарада про виконання Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо збереження родючості ґрунтів", на якій були присутні голова Снігурівської райдержадміністрації Бунчук С.В., в. о. директора ДП Миколаївським інститутом землеустрою"Миколаївський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою" Мішнев С.В., начальник відділу Держкомзему у Снігурівському районі Бульба І.О., голови та землевпорядники сільських рад, землекористувачі.
На порядку денному про стан та завдання щодо виконання Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо збереження родючості ґрунтів" інформував Мішнев Сергій Васильович. Друге питання наради стосувалося виконання Указу Президента України №725/208 "Про невідкладні заходи щодо захисту власників земельних ділянок та земельних часток (паїв)", яке доповів начальник відділу Держкомзему у Снігурівському районі Бульба Ігор Олександрович.
Наприкінці наради було наголошено про тісну співпрацю між органами державної влади району, державним підприємством Миколаївським інститутом землеустрою"Миколаївський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою", відділом Держкомзему у Снігурівському районі та землекористувачами у вирішенні проблем, пов’язаних з використанням та охороною земель району, дотриманням при їх вирішенні чинного законодавства України.


(За матеріалами відділу Держкомзему у Снігурівському районі Миколаївської області)

Немає коментарів:

Дописати коментар