понеділок, 26 квітня 2010 р.

Анонс: 30 квітня в Одесі відбудеться п'ятий FOSS Fest (зустріч з питань відкритого комп’ютерного програмного забезпечення)

Команди [Root@UA] Media, UAFOSS Odessa та Odessa Ubuntu Team відкривають сезон проведення спеціалізованих конференцій в рамках одеського FOSS Fest з обов'язковим і приємним відвідуванням узбережжя Чорного моря.
В цій справі беруть участь фахівці з ОНУ імені І. І. Мечникова, Одеського ІТ-Клубу, одеської Linux групи, одеського спелеологічного клубу "Пошук", благодійного фонду "Світлий дім" тощо.
Інформаційну підтримку надають журнал RootUA, газета FOSS News, forum.od.ua, osdn.org.ua і ubuntu.ru.
Запрошуємо на першу спеціалізовану конференцію веб-розробників WebCamp 2010, яка триватиме з 30 квітня по 1 травня в рамках квітневого FOSS Fest. Очікується понад 100 учасників.
WebCamp 2010 розрахований на всіх, від неофітів до професіоналів, кому цікаві відкриті веб-технології.
Конференція планується в форматі баркемп, що має на увазі активне залучення всіх учасників до організації і проведення заходу. Допомогти WebCamp 2010 стати цікавим і корисним може кожний. Пропонуємо підготувати презентацію, розповісти про свій проект, організувати обговорення питання, що вас цікавить, тощо.
Програма складається з двох частин - офіційної та неофіційної.


Офіційна частина


Основні секції WebCamp 2010:
- Відкриті веб-технології.
- Дизайн і юзабіліті.
- Пошукова оптимізація та Інтернет-маркетинг.
- Секція бліц-доповідей (протягом 5-10 хвилин Ви можете розповісти про свої напрацювання, проекти, порадитися з питань розв'язання тих чи інших проблем, розповісти, як долали виниклі складнощі та інше).


Неофіційна частина


За прогнозами синоптиків першого травня в Одесі очікується тепла та сонячна погода, тому неофіційну частину WebCamp 2010 — April FOSS Fest - вирішено провести на природі, у мальовничому, зручному і затишному місці — скеледромі альпіністського клубу "Одеса" (навчально-тренувальна база альпіністів і скелелазів), який розташований просто на березі Чорного моря. Крім уроків скелелазіння (для екстремалів) передбачені ігри в волейбол, бадмінтон, плавання та інші розваги.
Спілкування на природі - найвище задоволення, користь від обміну думками, обговорення проблем - безсумнівна, а кульмінацією і "цвяхом" програми стане екзотичний пікнік.


Відкриття конференції WebCamp 2010 — 30 квітня в приміщенні великої фізичної аудиторії ОНУ імені І. І. Мечникова за адресою Пастера, 27 о 10.00.
Реєстрація учасників - з 9.30. Вхід вільний.


Початок неформального заходу другого дня - орієнтовно об 11.00.
Оренда території, форма і зміст пікніка - від 100 грн. з учасника (спонсорська підтримка вітається).
Запрошуються не лише одесити, постійні учасники, але й гості з інших міст. Є можливість поставити намети на закритій території скеледрому альпіністського клубу "Одеса".
Ознайомитися з інформацією детальніше, а також пройти обов'язкову реєстрацію можна на офіційних сайтах — foss-fest.com та webcamp.in.ua.
Організатори запрошують до співробітництва спонсорів та медіа-партнерів.


Всі обговорення питань, пов'язаних з FOSS Fest відбуваються у розсилці OdLUGa, на яку можна підписатися за адресою: http://groups.google.com/group/odlug?hl=ru.

Немає коментарів:

Дописати коментар