четвер, 25 березня 2010 р.

Рішення (проект)

Про затвердження Тимчасового порядку проведення аукціонів по продажу права на оренду земельних ділянок в Березнегуватському районі

Заслухавши інформацію начальника юридичного відділу апарату райдержадміністрації Левченко О. І. про необхідність затвердження Тимчасового порядку проведення аукціонів по продажу права на оренду земельних ділянок в Березнегуватському районі, згідно статті 124 Земельного кодексу України та на підставі пункту 21 частини першої статті 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", районна рада вирішила:
  1. Затвердити Тимчасовий порядок проведення аукціонів по продажу права на оренду земельних ділянок в Березнегуватському районі (додається).
  2. Рекомендувати Березнегуватській райдержадміністрації для проведення аукціонів по продажу права на оренду земельних ділянок керуватись даним Тимчасовим положенням.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань агропромислового комплексу, земельної реформи, екології, охорони навколишнього середовища, раціонального використання природних ресурсів, соціального розвитку села.
Голова районної ради М. І. Ковальчук
(Газета "Народна трибуна", 25.03.2010 р.)

Немає коментарів:

Дописати коментар