четвер, 25 березня 2010 р.

Повідомлення про оприлюднення проекту

регуляторного акта — проекту рішення Березнегуватської районної ради "Про затвердження Тимчасового порядку проведення аукціонів по продажу права на оренду земельних ділянок в Березнегуватському районі"

Розробник — юридичний відділ апарату Березнегуватської райдержадміністрації.
Прийняття проекту регуляторного акту "Про затвердження Тимчасового порядку проведення аукціонів по продажу права на оренду земельних ділянок в Березнегуватському районі" врегулює порядок проведення аукціонів з продажу права на оренду земельних ділянок та організації аукціонної діяльності на ринку земель до прийняття Закону України "Про ринок земель" або ж Порядку проведення земельних аукціонів.
Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу. Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі поштовою адресою: юридичний відділ апарату райдержадміністрації, пл. Леніна, 1, смт Березнегувате.
Пропозиції та зауваження також можна надсилати на адресу представництва Держкомпідприємництва України в Миколаївській області: м. Миколаїв, вул. Адміральська, 20, к. 174.
(Газета "Народна трибуна", 25.03.2010 р.)

Немає коментарів:

Дописати коментар