вівторок, 29 червня 2010 р.

Анонс: Перша міжнародна зустріч розробників і користувачів вільного програмного забезпечення

З 29 липня по 1 серпня команда журналу RootUA та газети FOSS News запрошує розробників та користувачів вільного комп'ютерного програмного забезпечення відвідати Одесу і взяти участь в першому міжнародному заході – FOSS Fest 2010. Його приурочено до Дня системного адміністратора.
В рамках зборів пройде конференція, на гостей чекають різноманітні заходи, а також здоровий і приємний відпочинок біля моря (змагання зі скелелазання, футболу, морські запливи тощо).
Місце проведення - закрита територія навчально-тренувальної бази альпклубу "Одеса" на березі Чорного моря, де буде розбитий наметовий табір.
Учасники запрошуються до виступу на конференції в одній з наступних секцій:
- Вільні ліцензії, технології і проекти.
- Вільне/відкрите програмне забезпечення в різних секторах (освіта, наука, бізнес).
- Апаратні рішення на базі вільного/відкритого програмного забезпечення.
- Високопродуктивні системи і кластери, хмарні обчислення.
- Вільне/відкрите програмне забезпечення у Web-просторі.
Пропонується організовувати круглі столи та майстер-класи.
Заявки з темами доповідей, круглих столів і майстер-класів приймаються до 25 липня. Можлива заочна участь у конференції.
Організаційний внесок - 500 гривень (~63 долари США): видатки на оренду території, пікнік, спортивні, екскурсійні та розважальні заходи, інше. Автори доповідей, представники спонсорів і преси звільняються від внеску. Представники сайтів/блогів, які розмістили у себе анонс заходу, надається 30% знижка.
Запрошуються спонсори. Підтримка заходу буде цікава компаніям, зацікавленим у співробітництві з кваліфікованими спеціалістами в області відкритих технологій, а також компаніям, які підтримують і розвивають вільне/відкрите програмне забезпечення в Україні.
Всі подробиці і реєстрація учасників - на сайті заходу за адресою http://2010.foss-fest.com
Всі обговорення питань, пов'язаних із заходом, відбуваються у розсилці OdLUGa, на яку можна підписатися за адресою: http://groups.google.com/group/odlug?hl=ru
Сайт FOSS Fest - foss-fest.com

Немає коментарів:

Дописати коментар