вівторок, 1 червня 2010 р.

Наказ Головного управління Держкомзему у Миколаївській області №67-в від 01.06.2010 "Про затвердження Порядку організації та проведення особистих прийомів громадян керівництвом Головного управління Держкомзему у Миколаївській області"

ᛈГерб Україниᛈ
УКРАЇНА
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ ІЗ ЗЕМЕЛЬНИХ РЕСУРСІВ

Головне управління Держкомзему у Миколаївській області

НАКАЗ

м. Миколаїв

від 25 червня 2010 року №67-в

Про затвердження Порядку
організації та проведення
особистих прийомів громадян
керівництвом Головного
управління Держкомзему
у Миколаївській області


НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Порядок організації та проведення особистих прийомів громадян керівництвом Головного управління Держкомзему у Миколаївській області, що додається.

2. Заступникові начальника Головного управління - начальнику управління правової роботи та із зверненнями громадян Головного управління Держкомзему у Миколаївській області (Туміловичу В.Е.) забезпечити державну реєстрацію цього наказу у Головному управлінні юстиції у Миколаївській області в порядку, встановленому чинним законодавством.

3. Керівникам територіальних органів Держкомзему у містах і районах Миколаївської області забезпечити розробку та затвердження Порядку організації та проведення особистих прийомів громадян у підпорядкованих управліннях (відділах) Держкомзему у містах і районах Миколаївської області.

4. Цей наказ набуває чинності з дня опублікування в засобах масової інформації.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника Головного управління - начальника управління правової роботи та із зверненнями громадян Головного управління Держкомзему у Миколаївській області Туміловича В.Е.

Начальник Головного управління В. П. Янчук


ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Головного управління
Держкомзему у Миколаївській області
01.06.2010 №67-в

ПОРЯДОК
організації та проведення особистих прийомів громадян керівництвом
Головного управління Держкомзему у Миколаївській області

Цей порядок визначає основні вимоги щодо організації та проведення особистих (особистих виїзних) прийомів громадян керівництвом Головного управління Держкомзему у Миколаївській області (далі - Головного управління) відповідно до статті 22 Закону України "Про звернення громадян", Указу Президента України "Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування" від 07.02.2008 №109/2008.

1. Особистий прийом громадян керівництвом Головного управління Держкомзему у Миколаївській області здійснюється у їх робочих кабінетах, особистий та виїзні прийоми громадян здійснюються керівництвом Головного управління відповідно до затверджених у встановленому порядку Графіків особистого та виїзних прийомів громадян.
Організацію особистих виїзних прийомів громадян особистий та виїзні прийоми громадян здійснюються керівництвом Головного управління, контроль за виконанням наданих під час їх проведення доручень та своєчасністю розгляду звернень громадян, надання останнім обґрунтованих змістовних письмових відповідей щодо порушених питань з посиланням на вимоги чинного законодавства здійснюють керівники територіальних органів Держкомзему у містах і районах Миколаївської області відповідно до місця проведення особистих виїзних прийомів громадян.

2. Інформація про порядок організації та проведення особистих прийомів громадян керівництвом Головного управління та Графіки особистого та виїзних прийомів громадян розміщуються на дошках оголошень у приміщенні Головного управління у доступному для вільного огляду місці.

3. 3апис громадян на особистий прийом до керівництва Головного управління здійснюється спеціально визначеним працівником відповідного структурного підрозділу Головного управління.

4. У випадку, коли вирішити порушене в усному зверненні питання безпосередньо на особистому прийомі неможливо, воно розглядається у тому ж порядку, що й письмове звернення.
Про результати розгляду звернення громадянину повідомляється усно або письмово (за бажанням громадянина).

5. Звернення може бути подано як окремою особою (індивідуальне), так і групою осіб (колективне).

6. У зверненні має бути зазначено прізвище, ім'я, по-батькові, місце проживання громадянина, викладено суть скарги, порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи вимоги.

7. Повторний прийом громадянина з питання, яке вже розглядалося керівництвом Головного управління, проводиться у разі, коли питання порушене у першому зверненні, не було вирішено по суті. У разі повторного звернення громадянина вивчаються матеріали з порушеного питання, з'ясовуються причини, що його викликали, надаються необхідні роз'яснення та можлива допомога.

8. Звернення громадян на особистому прийомі реєструються у відділі роботи за зверненнями громадян управління правової роботи та із зверненнями громадян Головного управління відповідно до Інструкції з діловодства за зверненнями громадян в органах державної влади і місцевого самоврядування, об' єднаннях громадян, на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форм власності, в засобах масової інформації, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 14.04.97 №348 та розглядаються у встановленому законом порядку.

9. Першочергово здійснюється прийом Героїв Радянського Союзу, Героїв Соціалістичної праці, Героїв України, інвалідів Великої Вітчизняної війни, жінок, яким присвоєно почесне звання України «Мати-героїня».

10. Звернення розглядаються і вирішуються у термін, визначений статтею 20 Закону України "Про звернення громадян".

11. Відділ роботи за зверненнями громадян управління правової роботи та із зверненнями громадян Головного управління здійснює систематичний аналіз звернень громадян, що надійшли під час здійснення керівництвом Головного управління особистого прийому громадян, вивчає питання, які найчастіше порушуються громадянами у таких зверненнях, та інформує з зазначених питань керівництво Головного управління.

Заступник начальника Головного управління В.Е. Тумілович

Немає коментарів:

Дописати коментар