пʼятниця, 13 березня 2009 р.

День землевпорядника

ᚴДень землевпорядникаᚴ
Шановні колеги, друзі, співробітники, працівники органів системи Державного комітету України із земельних ресурсів, представники організацій із землевпорядкування та землеустрою!
Від щирого серця вітаємо Вас та Ваш колектив з професійним святом — Днем землевпорядника України!
Розвиток суспільства за всіх часів був пов'язаний із землею, яка і тепер залишається основним засобом для існування людства і джерелом суспільного багатства.
В Україні професія землевпорядника завжди користувалася повагою, тому що вона присвячена безцінному скарбові крани — її землі. Землевпорядники стежать за тим, щоб земля використовувалася раціонально й ефективно.
У день нашого з вами професійного свята від усієї душі поздоровляємо вас і бажаємо добра; щастя; успіхів в роботі; наполегливості у вирішенні неординарних завдань сьогодення; вміння працювати з людьми, для людей, заради людей; благополуччя; злагоди, міцного здоров'я; довгих років життя. Нехай у вашому житті буде більше приємних хвилин, а тимчасові негоди і негаразди залишаються осторонь.
Нових вам творчих звершень, здобутків, натхнення та енергії для досягнення цілей у справі землевпорядкування на благо процвітання рідної України, і нехай ваш високий професіоналізм, досвід, знання та самовіддана праця, принципова державницька позиція стануть запорукою ефективної реалізації державної політики у галузі земельних відносин!
За мир, дружбу та землевпорядну службу!

Головне управління Держкомзему у Миколаївській області

Немає коментарів:

Дописати коментар